Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Kollégák!

 

Az elmúlt évek során a BEMSZ elnöksége elkötelezett volt annak érdekében, hogy minden második évben nemzetközi konferenciákat szervezzünk. Sikeres rendezvényeket bonyolítottunk le 2012-ben, 2014-ben és 2016-ban is.

Mivel már 2018-at írunk, itt az ideje, hogy ismét megmutassuk elkötelezettségünket a szakma iránt egy újabb nemzetközi esemény budapesti megrendezésével április 12-13-án. Nemzetközi rendezvényről van szó, a konferencia nyelve angol lesz, reményeink szerint ez az egyre magasabb szintű nyelvtudással rendelkező kollégáknak nem fog problémát okozni.

Idei rendezvényünk különlegessége, hogy vendégünk lesz és nyitóbeszédet mond J. Michael Peppers úr, az IIA Global 2017–18-as Elnöke.

Másik vezér-előadónk Ramsés Gallego lesz, aki már törzsvendég a BEMSZ rendezvényeken, mivel már sok sikeres előadást tartott nemzetközi eseményeinken az elmúlt évek során.

Ebben az évben a konferenciát az ISACA Magyarországgal együtt rendezzük, bemutatva a belső ellenőrzés és az IT ellenőrzés közötti együttműködés fontosságát és szükségességét.

Rendezvényünk mottója a „Belső Ellenőrzés 2020-ban és azon túl” azt szeretné hangsúlyozni, hogy a mi szakmánknak is a jövőbe kell tekintenie és amikor a világ fénysebességgel változik, akkor nekünk is felkészültnek kell lennünk ezekre a változásokra.

Meghívott felsővezetőink a Vodafone-tól és a Morgan Stanley-től bemutatják majd, hogy milyen kihívásokat várnak a vezetők a jövőben és összefoglalják majd a belső ellenőrzési szakma képviselőivel szemben támasztott elvárásaikat is.

A plenáris előadások mellett szekció-előadásokat is szeretnénk nyújtani a legforróbb audit témákkal kapcsolatosan, ahol lehetőségük lesz kérdéseket feltenni, vagy csak meghallgatni az előadók véleményét a kerekasztal-beszélgetések során.

Biztos vagyok benne, hogy részvételükkel hasznos információkat nyernek majd a szakma legégetőbb kérdéseiről.


Remélem, hogy a BEMSZ elnöksége sokukat üdvözölheti majd rendezvényünkön.

 

Üdvözlettel,

 

Kollár Róbert
BEMSZ elnök